0742 802 806        
0742 802 806


AcasaDespre NoiServicii si PreturiAngajariMaseuzeContact


       Toate maseuzele noastre sunt special alese pentru frumusetea si farmecul lor, si cel mai important pentru entuziasmul lor pentru masaj erotic si servicii de 5 stele pentru clienti. Ele sunt gata sa vina sa te viziteze acum, si sa iti ofere o experienta de masaj cum nu ai mai avut vreodata. Masajele noastre sunt realizate doar cu ulei de masaj. Imagineaza-ti ce delicii senzuale te asteapta ... pentru ca meriti un final fericit. 

       Maseuzele noastre nu doresc sa-si arate fetele pentru ca le place intimitatea si discretia la fel de mult ca si tie, iar confidentialitatea este prioritatea noastra principala la Obsession Masaj Oradea.

       Echipa noastra este formata dintr-un amestec de frumuseti cosmopolite. Pozele din galeria foto sunt 100% reale si sunt facute in salonul nostru din Oradea.

       Ce putem spune despre toate maseuzele noastre este ca acestea sunt carismatice, educate, incredibil de frumoase, si foarte experimentate in arta erotica de masaj. Obsession Masaj Oradea este foarte selectiv cu privire la alegerea maseuzelor si, ca atare, angajeaza numai cele mai bune maseuze, complet pregatite si cu experienta. Multe dintre tinerele care aleg sa lucreze cu Obsession Masaj Oradea sunt de asemenea studente, sau cocheteaza cu modelingul.

       Maseuza Obsession este o zeita tantrica rafinata, care poate stimula mintea ta cu cuvintele ei, precum si cu corpul ei. Stim ca vei reveni la noi dupa ce ai avut o experienta de masaj excelent, cu o superba si fermecatore maseuza Obsession.

       Inainte de a fi angajate, toate maseuzele sunt testate medical, iar analizele se repeta periodic. 


Pentru informatii si programari ne puteti contacta la nr. de tel: 0742 802 806 - pentru rezervare va rugam sa ne sunati cu 15-20 minute inainte pentrut discretia clientului
Obsession salon de masaj erotic central va asteapta cu maseuze superbe si senzuale intr-un ambient de vis si discretie totala.
Respectand legislatia in vigoare maseuzele salonului Obsession nu intretin relatii sexuale cu clientii, de aceea va rugam sa nu insistati pe aceasta tema.
Copyright © 2015 masaj-erotic-obsession.ro - Toate drepturile rezervate.